Něco za něco

Něco za něco

Anotace: ---

Ber - jen když umíš dávat
mluv - když dokážeš naslouchat
nesuď lidi podle špatných nálad
neb oni tě odsoudí zrovna tak.

Podej pomocnou ruku
o když se ji sám nedočkáš
až uběhne pár roků
zjistíš, že z toho radost máš.

Nesuď - to ti nenáleží
i když svůj názor měj
i ty možná v žaludku někomu ležíš
však svou tvář si zachovej.

Čekáš-li od lidí vlídnost
sám ji pro ně musíš mít
ale všechno chce svou střídmost
jinak za hlupáka můžeš být.

Chceš-li býti milovaný
na to rada asi není
nabídni své srdce
jednou se dočkáš přece!
Autor Rozina, 17.06.2014
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Aiury, AndreaM, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí