Mávám

Mávám

Anotace: Mým vzdáleným dcerkám

Na dohled letohrádek
třpytící se Džbán
cvrčkové a já
se Šárčinymi skalami
holčičky
na Vás vzpomínám.

Zacinkala tramvaj
nebesští jezdci přistávaj a odlítaj
z větve na větev
ptáci myšlenek
tančej v mý štrycli
a mávaj Vám
tak vysoko
z divokejch skal...
Autor Rýmař Frantina, 20.06.2014
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí