Tma se rozprostírá

Tma se rozprostírá

Anotace: Po delší době mě napadla píseň.

Pouliční lampy
pomalu zhasínají
dávají znamení,
že se půlnoc blíží.
A tak se dívám
jak tma se rozprostírá
a v řece v dáli
měsíc se shlíží.

A já říkám Ne dál už Ne
chtěla bych usnout
a schoulit se.
A já říkám Ne dál už Ne
další noc bez spánku
ať rychle pomine.

Ta tma se vkrádá
do pokoje v němž bdím
a já bych ráda
zhasila splín.
Však cosi brání
mi oči zavřít
bezmoc se sklání
chce mi to natřít
a já se bráním.

A já říkám Ne dál už Ne
chtěla bych usnout
a schoulit se.
A já říkám Ne dál už Ne
další noc bez spánku
ať rychle pomine!
Autor Rozina, 29.06.2014
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, Petbab, AndreaM, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí