Přátelství

Přátelství

Anotace: mým přátelům

Jak se pozná přítel pravý?

Odpověď já dobře znám,

neboť bezva kamarády,

ty ve svém životě mám.

 

Neni jich sic mnoho,

vlastně spíš jen pár,

však kdyby šlo do tuhého,

ruku v plamen za ně dám.

 

Nezradí mě, nepomluví,

povzbudí mě, to já vím,

v nesnázích jsou nápomocní,

ráda stejně oplácím.

 

Pěknou řádku let již trvá

to přátelství mezi námi,

setkání je svátkem pro nás,

bavíme se vzpomínkami.

 

To, co Osud jednou spojil,

člověk kéž už nerozdělí,

přátel svých si velmi cením,

jsou to totiž lidé skvělí.

Autor AndreaM, 07.07.2014
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Pamína, Amonasr, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí