MARIE

MARIE

Anotace: ...

Když zatřpytí se rosa v mechu,
a láska voní ve tvém dechu,
když duha obzor překryje,
to bůh vydechl Marie.

To jméno něžně pohladí,
jak spící víla v kapradí,
a mír se duší rozlije,
při svatém jménu Marie.

Co v srdci tvém se právě děje,
když nebe pláče,svět se chvěje,
a nepomůže žádná víra,
když na kříži ti syn teď zmírá.

Pak bůh si oči zakryje,
a zem se krve napije,
zas znovu smyjí bídu světa,
tvé slané slzy Marie.

Než jednou smrt svým chladným dechem,
mé tělo v zemi ukryje,
tak poslední tep mého srdce,
ti bude patřit..Marie.
Autor Weylin, 10.07.2014
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: terezkys, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí