CESTA ŽIVOTA

CESTA ŽIVOTA

Anotace: Jaký je život, ale k jakému cíli nakonec vede. Tím cílem je Ježíš. :)

                                Kráčím tímhle životem,

                                jednou vím co chci,

                                jednou něco chce mně.

 

                                Cesta je to dlouhá,

                                pořád na mně něco padá,

                                každý mi úkol zadá,

                                a neptá se jak to zvládám.

 

                                Láska, štěstí, naděje,

                                pořád se tomu někdo směje.

 

                                Nenávist, zoufalství, utrpení,

                                žádný smysl v tom není. 

 

                                Musím kráčet rychleji,

                                vlak jezdí jen po jedné koleji. 

 

                                Vidím to SVĚTLO,

                                vím že ještě konec není,

                                a můj život nemá znění. 

 

                               Všechno se mění,

                               všechno se střídá,

                               světu vládne zlo a bída.

 

                              Nedívám se pod sebe,

                              nedívám se za sebe,

                              hledím pořád ku předu,

                              a vím že sám to nesvedu.

 

                              Za tím SVĚTLEM Někdo je,

                              a ON povede mně.

 

                              Jednou tam budu,

                              a uniknu zlému osudu. 

 

                              SVĚTLO mně osvítí,

                              ano JEŽÍŠI budeš to Ty. 

Autor DOMCO101, 16.07.2014
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí