Pravda s láskou z mostu skáčou

Pravda s láskou z mostu skáčou

Anotace: O médiích a naší neochotě více přemýšlet

Ze smrti lidské nekonečný seriál,

opepří jistě vyladěný speciál,

život ztratil svou cenu,

svět se změnil na hyenu.

 

Lží a nenávistí sluje,

vymyšlený hřích kraluje,

hledání problémů zástupných,

dávky démonů vpich.

 

Hlavně nepřemýšlet o ničem,

hlava se stává míčem,

vymývání mozků došlo na další level,

v sadě dme se pýchou mocný plevel.

 

Ale jinak je vše v pohodě,

rozum najdeš v hospodě:

"nebýt cikánů a politiků zlých,

zněl by Českem hrdý smích."

 

A čert veselí se spolu s Káčou,

pravda s láskou z mostu skáčou.

Autor Martin Málek, 16.07.2014
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí