Žena jako květina

Žena jako květina

Anotace: ---

Mládí jako poupě
jež teprve pučí
jež lákavě svádí
nevinností svou

z poupěte zakrátko
plný květ vykvete
květ plný, květ který
časem obroste i trny

když kvítí pomalu
vadne a opadá
je dávno pryč
doba nevinného
poupěte

i když už nepučí
přesto své kouzlo má
kouzlo pro někoho
kdo květinu
nade vše miluje.
Autor Rozina, 16.07.2014
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné verše, mám ráda takové básně, jemné, něžné, co na duši pohladí.

16.07.2014 21:23:25 | Hrisnice

To mě opravdu moc těší, děkuji.

16.07.2014 21:48:06 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí