Marnost

Marnost

Smutné jsou dny bez Tebe
smutné jak filmy o smrti
život si servítky nebere
a dny sprintují jak chrti.

Můj křehký svět se rozbil
marně hledám a lepím střepy
fyzicky jsem se změnil
a pryč jsou vysněné mety.

Není na co nadávat
život plyne vlastním korytem
lze mu jen zamávat
a stát se jeho poskokem.

Kdosi už cestu vyklestil
a předurčil i tu mou
ve snech jsem si ji vykreslil
vznášejíc se nad duhou.

Všechno však jiné zdá se
můj směr už nemá cíl
marnost za mne vdá se
a sebere mi zbytek sil.
Autor Ďábel sám, 16.07.2014
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne je to hrozne. A jeste horsi je lhat ze to je dobre.

30.12.2014 17:03:40 | Morýš

Vezmi krumpáč, lopatu a natři to tomu korytu! Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ovšem ani nic nezmění! Hlavu vzhůru! :-) Hezké dílo :-)

16.07.2014 19:18:39 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí