Proč prší?

Proč prší?

Anotace: Vždy když byla smutná pršelo. Jakoby slzy proměnila v déšť, aby dopadaly na toho kdo jí ublížil. Tu moc měla jen ona, a proto prokletím pro něj bylo, že to věděl.

Po noci probdělé kvůli dešti, nadešel den.
Hodiny běžely od čtyř k šesti a venku slunce,
jakoby zašlo, jakoby zase horizont našlo.
nutí mě ignorovat sen.

Tmavá mlha co venku pokrývá ranní ulice
a domy okolo mého,
ta mlha co nepropustí paprsek slunce, ani měsíce
zvěstuje něco zlého.
Zvěstuje, že ublížil jsem.

Nemohu vstát, protože vím že to venku bude bolet.
A proto se chumlám do peřin.
Temnota co za okny se mračí,co zkracuje ptákům dolet,
změnila se v déšť.

Byly čtyři a už je zase šest - nevěřím.

Moc dobře vím, proč kapky vody smývají mi okno.

Je to mým trestem.
Déšť je pro mne zvednutým prstem,
pohlavkem,
políčkem,
fackou vraženou v rukavici.
Jsem mnich co ztratil svíci.
Jsem jedním dolíčkem...řídký...plytký...
Autor SPETR, 19.07.2014
Přečteno 641x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí