Říše fantazie a snů

Říše fantazie a snů

Anotace: ---

Někdy tíha reality
sedá a nepouští
že člověka optimismus
rychle opouští.

Utéci do říše snů
kde je bezpečí
do krásných slunných dnů
tam útočiště je
i když jen
na chvíli krátkou.

Do říše fantazie
kde se nemůže nic stát
pod zavřenými víčky
nechat se unášet
nechat bolest
hasit a odnášet.

I když po probuzení
realita opět nastává
je krásné moci utéci
tam, kde tíha života
na malou chvíli ustává.

Tam kde je říše
fantazie a snů.
Autor Rozina, 20.07.2014
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, střelkyně1, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky do ní často utíkám:)

20.07.2014 15:50:47 | střelkyně1

Tak to jsem ráda, že nejsem sama :)

20.07.2014 21:00:23 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí