jen na tři

jen na tři

Anotace: ..rýmuji..:D

V jednom okamžiku bylo plno,

až měli jsme dojem, že sme si souzený,

dva neznámý lidé, 

ocitli se v posteli..

 

Chtěla bych kulečníkovou kouli,

zeptala bych se,

jestli máme být spolu,

ačkoliv se,

naprosto neznáme..

 

SVĚTE DIV SE!

 

tři dny

jen třikrát viděný

na lóži skončený 

rozvrkočený,

neztuhlo to co mělo

ne, že by se nechtělo,

jen asi víc tam bylo, než by mělo..

 

holka na měsíc,

na týden,

jen se mihnem, 

životem

jen spolu trávíme čas,

uvidíme se zas

nevím

páč to neřeším..

 

 

chovám se jako zamilovanej

hlupák,

dopaminem zfetovanej,

přestože sem jen neznámej

člověk,

co octnul se v posteli,

přitulit se, chtělo se mi

obejmout tě na ulici,

ale bojím se vytrvale

odháním tě

a tvářím se nestále

 

 

ÁMEN, Radku..

Autor Loveless, 23.07.2014
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Niky88, Lioness, Jort, Pamína, Amonasr, jitoush, aravara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Bůh suď proč se mi ta tvoje poezie tak líbí...snad ta syrovost

23.07.2014 21:14:22 | Jort

tohle mi moc syrový nepřipadá..to je jen takový rýmovačka...)

25.07.2014 10:32:06 | Loveless

Dobrej příběh, dobře napsanej...

23.07.2014 19:44:14 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí