Koloběh života

Koloběh života

Anotace: ---

Na jednom místě
veselo je
nový život
na svět přišel.

Vítání nemluvňátka
slzy radosti
krásný začátek
něčeho nového.

V tom samém městě
smutná hudba hraje
na hřbitov chladný
zástup vešel.

Loučení, bolest
též slzy(zoufalství)
důvod je pádný
neboštík v rakvi
pláčou pro něho.

Duše na svět přichází
nevinné a čisté
po letech s hříchem odchází
(asi každý)
to je jisté.
Autor Rozina, 26.07.2014
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí