Void

Void

Anotace: večery ...

Ty sama jsi tu nějak sama,
pojď sbliž se skrze drink.
Anděl sám já, či poznáš ďábla,
co v nitru je, jen přej si ty.

Přej si lesk, pak přijde čára,
lesklé v tu chvíli všechny dny.
Tělo žije, však duše strádá,
Přeleštíš všechny bez chyby.

Bezedný život, plnýmy doušky večery,
vstřebáváš a neznáš rána
rána přijde, to říkali.
Nevěříš, však přijdeš sama,
vyhublá a s výčitky

Já i tak chytnu tě a vkládám
kus lásky, co nechám ti.
Autor ThePepíček, 04.08.2014
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí