Kolik toho srdce snese

Kolik toho srdce snese

Anotace: ---

Kolik toho
srdce snese
kolik bolesti
v sobě nese.

Kolik lidí
do něj vstoupí
kolik z nich ho
rázem rmoutí.

Kolik zůstane
nastálo v něm
z kolika zbude
pouhý vjem.

Kolik moudrých
rad udílí nám
kolik špatných
z nichž zbude
jen klam.

Pro kolik lásek
žárem vzplane
kolik z nich jsou
lásky plané.

Kolikrát pláče
kolikrát jásá?

Kolikrát?

Jistě více než
tisíckrát!
Autor Rozina, 11.08.2014
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

11.08.2014 21:46:01 | jitka.svobodova

To mě moc těší, děkuji.

11.08.2014 22:01:35 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí