Super úplněk..

Super úplněk..

Anotace: .

 

 

Super úplněk

 

 

 

 

 

 

Dívám se na něj a on na mě

Tenhle super úplněk

Jsem skoro nahý a on

Obklopen vesmírem

                Do švestkových oblak se halí

Mám husí kůži !

 

Je tak velký a přitom malý

A co teprve já ?!

Dítě s rukou v tygří tlamě

 

Nepozdravil

Mlčenlivostí se prokázal

Spásal noc a krovy

Stříbrný dukát bez tváře

Zdál se být nehybný, i když oblohou se plavil

Na chvíli vzplály okna, oči, domy

I kostelní vitráže

Tak jak on jim ve své rozmarnosti

Nakáže

 

Hoří pro něj touhou..

 

Kulatý had!

 

Klame

Klame nejen obzor srdce

Šálí

Jako rocková hvězda

Válí

Má po letech turné

Je to spurné

Šeptá můj vnitřní hlas

 

A tak nepřestávám pít..

Když dnes večer nemám být

Tam na Výsluní Já

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Roger, 14.08.2014
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, střelkyně1, Amonasr, Hesiona-Essylt, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je nádherný,krásné přirovnání,za tvůj super úplněk posílám supertip:-))

15.08.2014 12:29:39 | střelkyně1

Pěkné, rozverné - hezky se čte :-)

14.08.2014 23:46:33 | Amonasr

Zajímavé obraty a přirovnání. Početla jsem si :)

14.08.2014 16:49:47 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí