Z plovárny rozjívení a nehostinná

Z plovárny rozjívení a nehostinná

Anotace: ...

Skupinky dospělců
obklopují rozjívená dítka,
rodiče otupení sluncem,
vinnými střiky.

Brzy zapomínají
na ty nejmenší v kočárcích.

Liknavé lidské kroky,
žena se usmívá
na jiného muže,
to když partner se nedívá.

Ve vánku zmítaná kopřiva.

Klátí se také zoufalec
s touhou uspět u žen...

Dívka náctiletá
v koktejlových černých
pár desítek metrů,
klopýtá bosá u gheta,
v trsech trávy.

Pod stoly nálevny
rozkládá se viněta
laciného vína.

Moje duše,
v níž sídlí poeta,
v paprscích
končícího léta
řečeno suše
je krajina nehostinná


Buše?
Autor kudlankaW, 19.08.2014
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: lucie.Tee, jitoush, Pamína, Amonasr, AndreaM, townnen1, Malá mořská víla, Akrij8, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ouhm, jak mi neco takoveho chybelo cisti.., dekuji poeticky umelce =)

22.08.2014 20:39:51 | lucie.Tee

Příjemný podvečer přeji, krásné ženě :)

22.08.2014 20:54:31 | kudlankaW

Krásně jsi to popsal Marty.Přeji vlahý déšť tvému srdci, by z něj vykouzlil krajinu plodem oplývající.

19.08.2014 22:51:19 | Malá mořská víla

Vílo, děláš mi radost :)

19.08.2014 23:00:27 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí