Skleróza

Skleróza

Anotace: .....

Jsem starý-mladý muž
A žena mi říká :
„Už, táto to není co bylo,
je to bláto ! “
A v sandálích nosím ponožky !
Tepláky přes břicho
Pohled to božský…
Ráno vstanu
protože musím !
pohladit ženu
zapomenout nesmím
To stalo by se jednou
a vícekrát by už nebylo…
Autor v.hercik, 23.08.2014
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubský P., VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zestárnou mladý znamená Zpohodlnět - Ale krásně. Fajn. Mě se líbí.

23.08.2014 13:43:42 | VEDz RVAHEs

děkuji moc,...

28.08.2014 20:17:42 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí