Tak jako kdysi

Tak jako kdysi

Anotace: ...

Život mi po kapitolách dává snění
Dny, bez kterých není smutku ani slz
Možnost zcelit se jako kus bytí
Prohrát minulost
a
v zrcadle vidět radost..Tvou

Paradox žití vyzul mi boty,
když procitla jsem z kómatu
Tak jako kdysi ...

Prostá myšlenka změnila mi život
Snadno uvěřit, a tak kráčím dál
Jen tak

Pouhá maličkost tvoří celý můj vesmír
Drobnost doteku řas, když mé oči září
do Tvých snů

A možná jednou..sejdeme se u kávy
Autor Agniezka, 26.08.2014
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Paulín, Beepat, Romana Šamanka Ladyloba, jvacl, J's .., Malá mořská víla, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak u kávy, to se dá mile povídat o všem. ST.

10.03.2024 19:02:27 | Paulín

to je hezké.. když mé oči září do Tvých snů... to by se zasnilo :)

25.09.2014 13:17:14 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí