Deprese

Deprese

Anotace: autenticita

Smrt

krade mi slzy

do bahnitých polí

do bahnitých tónů...

 

Někdo mi dal ve spánku na oči černé brýle?..

 

nebo soumrak?

nebo soumrak

nebo je soumrak?

 

 

Autor 8Zdenek, 28.08.2014
Přečteno 248x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí