Gurmáni

Gurmáni

Anotace: ......

Jak mi chutnají karbanátky ?
Ty semletý
Americký zvratky !
Z bizona nohu rozemelou
Trochu pepře
A už to perou
na talíř !
A trochu majonézy,
na obžerství jsme frajeři !
Na vrch ještě kečupu kousek
v ošatce bezpočet housek
To vše nacpem do chřtánu
Snad neprasknem z gurmánu !
Autor v.hercik, 08.09.2014
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí