Prozřetelnost?

Prozřetelnost?

Anotace: Říkal jsem si, že už je to za mnou...chyba lávky, moc se toho nezměnilo.

Nevím, co dělat mám
a Ty jsi opět volná.
Duši svou proklínám,
naděje…toť karta smolná.

 

Chtěl bych všechno vrátit zpět,
možná zkusit začít znova.
Stojím stále mimo Tvůj svět,
avšak bojuji za ta dvě slova.

 

Stejně ale dobře víš,

že můj boj je marná snaha.
Pokaždé mne utvrdíš,
proč našel jsem si v Tobě vraha.

 

Srdce by tak moc chtělo,
Ty ovšem stojíš vždy o kousek dál.
Nejspíš to tak býti mělo,
On by si to jistě přál…

Autor Shadow in darkness, 09.09.2014
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí