Regina

Regina

Anotace: Nomen omen.

Svůdně krásná Regina,
dlouho byla nevinná,
že jsem svedl dívčinu,
udělal jsem koninu.

Padl jsem ji do tenat,
zlostí mohu zelenat,
změnila se v despotu,
nemám důvod k jásotu.

Chová se jak královna,
každý vzdor hned odrovná,
tvrdě doma panuje,
kdo ví, zda mě miluje.

Řekla ty můj miláčku,
já jsem paní v baráčku,
marné je tvé vzdychání,
že tě žena prohání.
Autor Psavec, 09.09.2014
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí