Divoký kocour

Divoký kocour

Anotace: ---

Přichází kocour, asi nějakého souseda
dívám se jak na zídku v pergole usedá.
Přicházím k němu blíž, on tlapkou sekne
stejně tak jako já, i on se mě lekne.

Tak vracím se znovu s mističkou mléka
pije ho zběsile, po bradě mu stéká.
Přidám pár granulek ať zažene hlad
už se mě nebojí, už věří mi snad.

Pak každičký podvečer přichází znovu
však jednou se dostaví z nějakého lovu.
Je mi ho líto, tak hrozně vypadá
asi se popral mě v tu chvíli napadá.

Pár dní, pár nocí uběhlo dále
kocour se potácí v bolestech stále
pak už se nevrátí, to dalo se čekat
mističku odendám, proč ji tam nechat?
Autor Rozina, 10.09.2014
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Jenda P., Petbab, Jan Urban, jitka.svobodova, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí