Dobře se vdát

Dobře se vdát

Anotace: Tentokrát to nevyšlo.

Marika má velké plány,
brzy chce být bohatá,
zazobané svádí pány,
prý má srdce ze zlata.

Dopadnula ale špatně,
starý pán si užíval,
ač si v lůžku vedla zdatně,
nad svatbou se ošíval.

Nejsi vážně naše třída,
chybí ti též úroveň,
úspěšný muž ženy střídá,
nechce býti uloven.

Odmítám se děvče ženit,
vzdávám tyhle okovy,
proč si nechat konto plenit,
tvé plány jsou bláhový.

Bláhová jsem vskutku byla,
mizím tedy, dědečku,
vždyť ti na sex chybí síla,
přijdu k tvému hrobečku.
Autor Psavec, 10.09.2014
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Martinecka23, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí