Povolená uzda

Povolená uzda

Anotace: ......

Táhnu zase za provaz,
za uzdu
Pravděpodobnost je velká,
že se uzda povolí
Nařízla jí totiž
včera selka
s jistou nevolí !
Z pomsty !
Z nenávisti k putyce
Teď, po převratu
nemá ráda tátu
když se zlije !
S kamarády z vesnice !
Autor v.hercik, 13.09.2014
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí