Kvašáky

Kvašáky

Anotace: Kyselá pochoutka.

Ve Znojmě nastaly zmatky,
přerostly jim nakládačky,
denně honí slimáky,
budou dělat kvašáky.

Úroda to velká byla,
málem Květu ohromila,
ač vám děva zkušená,
byla notně zmožená.

Manžel ale jenom jásá,
tolik sklenek, to je krása,
pracuje též poctivě,
týden nebyl na pivě.

Hned jak skončí nakládání,
příjde na řad koštování,
však když se to přežene,
kvašák vás pak prožene.
Autor Psavec, 13.09.2014
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., střelkyně1, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí