Neštěstí chodí po mně

Neštěstí chodí po mně

Anotace: .....

Pořezal jsem si tvář
žiletkou z Lídlu
neznám fíglu
jak nastavit svatozář
Krve, jak z vola,
už nevolám : „Hola !“,
ale S.O.S
Už nejsem kluk z plakátu
řeznou ránu
mám na frňáku
To je hrůza a běs !
Od teď se neožením,
zůstanu matce na ocet
a já se tak rád křením,
teď kanálem, abych lez !
Autor v.hercik, 14.09.2014
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí