Co byste rád?

Co byste rád?

Anotace: ...

Nad mým týlem,
je černá se škálou šedé,
jsou stejným dílem,
na nebi zastoupené.

Ještěže mi důvod k radosti,
dává vzpomínka na dvacítku,
vlasy bez kompromisů vyžehlené,
okolo krku šátek měděné barvy
se zlatými písmeny LV.

Pomněnkové oči,
více než krátkou sukni
černé barvy,také leginy.

Dokonalá modelka,
vhodná do vitríny.

Chtěl bych být její kočí,
odvážet ji do divokých hvozdů,
popustit fantazii uzdu,
v rozkoši byl bych vynalézavý,
živelný, toporný, bezhlavý...

Po aktu, hýčkal bych ji v náručí!

Co to?

Z denního snění
mě vyrušil pohled tázavý,
starší paní,stojící pod bustou,
věnovanou Petru Bezruči.

„Copak byste rád, mladý muži?“

Uklonil jsem se řkouce:

"Sám nevím madam,

já se Vám poroučím!"
Autor kudlankaW, 01.10.2014
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: MARKO, jitoush, Gabriela Green, Malá mořská víla, Amonasr, Koza, Joe Vai, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé dílo :-)

01.10.2014 23:04:13 | Gabriela Green

díky G.

01.10.2014 23:06:22 | kudlankaW

Není zač M.

01.10.2014 23:08:05 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí