Krvácející život

Krvácející život

Anotace: .

Viděl jsem svůj život krvácet

Bůh ho ždímal

jen jsem se díval

nechtěl jsem zůstat ani se ztrácet.

 

Viděl jsme svůj život krvácet

chtěl jsem zastavit změny

chtěl utřít krev a jen roztíral po nebi..

červánků slunce co klaní se svitem bolavé kráse..

 

Viděl jsem svůj život v plamenech

chtěl jim ho vyrvat

řekli,že pak nebude trvat

Jiskry se rodí i tam kde je rozbouřený břeh...

 

Viděl jsem svůj život pohřbený zaživa

někdo lopatu vzal

a já si nehty polámal

jak hrabal jsem pro nadechnutí,než se někdo podívá...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 02.10.2014
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí