Co nosím

Co nosím

Anotace: ...

Myšlenka s myšlenkou

tobě ...

jsem na lovu

marně utíkáš ...

tam kdes žil předemnou

 

dívám se na tvé rány

hojící se ve víčkách

opuchlé jako můj měsíc

každé ráno

 

tik tak bez odchylky ...  

 

v noci jsem milovala

jak vzrušeně dýcháš

a noc mi byla dnem

 

tohle už nemůžeš

 

.....................................

každé ráno se bojím

hromady vzpomínek

které vedle tebe vidím

ale jsou to kusy života

které nikdy nebudu hledat

MILÁČKU

 

 

 

 

 

Autor Marcella, 07.10.2014
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, JardaCH, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... vím o čem to je ... přesto to má tu správnou míru neurčitosti ... kterou miluji ...

19.10.2014 20:21:56 | JardaCH

... ahoj ... roboti také nevědí co to je ... ale řvou ještě ... chi ...
dík za komentík ...

12.11.2014 10:26:52 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí