Tvůj vyvolený

Tvůj vyvolený

Anotace: ...

Chtěl bych být jako on.

Pohlížíš na něj s touhou,
s uzarděním,
rozkoší.

Při pohledu na něj
si svůdně přejíždíš rty
jazykem,
ba s ním hbitě mrskáš,

jako když bičem...

Chce se mi křičet:
„Mrskej s ním ještě!“

Ale ty máš oči jenom pro něj.

Znamení chtíče.

Stál bych,

tolik by stál...


O to být jako ON,

nasládlý seladon,

když vstupuje do tvých úst,

dumláš jej vášnivě

mocně i líbezně.

Potom,co se ve tvé puse rozvolní
přemění v tekutinu,
tváříš se vítězně...

Teče po tvých hebkých patrech,
z koutků tvých úst...

Dáváš mu znát tolik pozornosti,
kterou jsi mi nikdy nevěnovala
a jistě nebudeš...

Rozkoš je patrná ze tvých zraků

už jistě budeš,

na vrcholu blaha..


A to přitom nejsi nahá...




Tvůj vyvolený

je hrana


hrana(tý)


z tabulkové čokolády!
Autor kudlankaW, 07.10.2014
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase jsi mne přelstil Marty.:-)

08.10.2014 11:10:52 | Malá mořská víla

To zní skvělě vílo :)

08.10.2014 12:18:02 | kudlankaW

...lechtivá reklama,ale myslím,že by to neprošlo...../smích/.Ji.

07.10.2014 21:47:18 | jitoush

Také si myslím dear :)

07.10.2014 21:56:11 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí