Něco do něčeho

Něco do něčeho

Anotace: -

Chtěl bych něco

do mého ,,něčeho´´

 

průsvitný úlomek noci

 

o skleničku víc..

 

Každá květina roste

ale né každá kvete...

ale každá kvést chce

chci jít naproti

mé touze kvést..

 

Nic do mého ničeho

do ranních hodin střežit noc

zdali si hvězdy nevymění místa

než světlo oloupe měsíc jako jablko

do nevýrazné hvězdy..

 

mumifikovat dnešek..

 

Schovat se pod kabát dámy v černém

co nemá ráda nesmělé

v těle jí začíná bít druhé srdce

a pod srdcem nůž

jí udělal značku...

 

Vylít světlo

tu klidnou verzi ohně

a pak ho zapečetit

tím co jsem se naučil od slunce..

 

Něco do mého něčeho

schovat si pod zavírající víčka

pokračování...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 15.10.2014
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Rozina, Jort, terezčinapřezdívka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí