veršovaná reportáž

veršovaná reportáž

Anotace: happy drum vypada asi takhle = http://www.africandrumming.com.au/wp-content/uploads/2013/06/hap py-g.jpg akvaponie = http://www.vilaflora.cz/cs/projekty/aquaponie/ vila Flora - http://www.vilaflora.cz/cs/o-nas/o/

Pádím rovnou od vlaku
na Míšino povídaní 
o Gándhím a ahimse,
stihla jsem to, těším se

Každým hltem 
vegeburgeru
dostávám se 
blíže k éteru 

Přeji všem 
zažívat 
ten pocit, 
když jeden pochopí 
jaké to je 
mít v bříšku
jak v pokojíčku

To vše ve stínu Ganéši
pohled na akvaponii
mě taky potěší

Pod nohami 
tuc-tuc duní ze sklepa
lidi se tam tetelí
ve změněním vědomí

Každá buňka usmívá se
pulzuje tím chvěním
tak se v tom davu 
tancechtivým vlním


Po kafi a povídání 
zkouším hrát na happy drum
když nadzvednu hlavu
mám hádejte proč trému

V každém kousku dortu raw
cítím lásku jako hrom

Ve vile Flora se mi líbí
prima akce, skvělí lidi

V pět něco mi jede vlak,
dokud člověk křepčil,
ani neví jak
se mu vlastně chce moc spát

Ráno bolí nohy, tělo
přesto by dál křepčit chtělo

Ano, pokud budu moct,
těším se na příští akce

Děkuji za prima komunitu lidí,
děkuji za psytrance celebration noc,
nemělo to chyby

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 19.10.2014
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle této recenze to muselo být eňo ňuňo. Africké bubny ... A učitelka tanca

21.10.2014 23:26:48 | VEDz RVAHEs

to je teda výpek :)

20.10.2014 15:36:09 | maryshka

děkuji :-)

20.10.2014 15:39:08 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí