Moje součást - Má rodina

Moje součást - Má rodina

Anotace: Není, co bych řekla.......já to prožívám takhle.

Přes všechen křik, přes
všechny naše hádky, jsi
první, za kým s prosbou
o radu přicházím.
Někdy to zalité sluncem
a někdy černý mrak
nám zářivém nebe tmáví
jak nebezpečný drak.

Vím, že není vše dokonalé.
Všechno má svůj úvod do
konce příběhu šťastného.
Musí něco zlého začít, aby
to jednou dobře dopadlo.
Možná je to pouto, že
jsi moje rodina.

Zkoušíš zapírat, ale je to
možná krutá pravda, že jsem
ti podobná, ve tváři a mluvě.
Je někdy těžké přiznat, že
k sobě se známe, pro tebe
určitě (nechci ti dělat ostudu)
Má starší sestřičko...
Autor Laven De Brig, 23.10.2014
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: A42, Akrij8, Amonasr, Putovatel, enigman, Aida, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám pár sourozenců...

24.10.2014 00:02:31 | enigman

:)

24.10.2014 19:24:30 | Laven De Brig

Mám dvě sestry

24.10.2014 19:40:11 | Laven De Brig

já taky...kradl jsem jim voňavý mejdlo na schůzky...

27.10.2014 20:26:33 | enigman

Aha...

27.10.2014 20:27:32 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí