Pracovitá žena

Pracovitá žena

Anotace: V kuchyni je veselo.

Velký poklad je má žena,
práce se vám nebojí,
když se řízla do prstíku,
říká: "To se zahojí."

Jak krájela cibuličku,
smekl se jí nožíček,
krve bylo skoro litr,
zranila si malíček.

Pejsek na ní smutně kouká,
potom schová mrkvičku,
jeden úraz dnes už stačí,
miluje svou paničku.
Autor Psavec, 26.10.2014
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Martinecka23, v.hercik, střelkyně1, Lioness, SmallGeorge, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí