Pátek večer

Pátek večer

Anotace: ...

Bolest na skleničkách vína
půllitrech s pivem a na hrncích od kafe
ve švitořivých hlasech fotrů s týdenním strništěm
skrytá mezi vrzáním židlí
mezi hutnou vrstvou kouře z levných cigaret
rozeznáš spolehlivě tu chvíli
když se převaluje v ústech špína
a staří přátelé
se nezávazně trumfují v nenávistných projevech
konstruují názorové neshody
jednají spolu jako účastníci soudního řízení
jako barman s nepřizpůsobivým návštěvníkem podniku
vidíš
když se lidem mozek plní bílým dýmem
ruka se jen tak mimochodem snaží dotknout nebe
tělo se bezvládně kymácí do pravého rohu místnosti
tak poznáš
že je čas se zvednout a odejít z hospody
Autor Gwendoline, 28.10.2014
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, Amonasr, enigman, jitka.svobodova, Jort, CoT, bogen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nebo si lehnout...u země se líp dýchá...

28.10.2014 19:07:19 | enigman

...už nedá se to snést, je čas jít...:-) hezké

28.10.2014 12:33:13 | bogen

díky:)

31.10.2014 14:36:42 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí