Temno

Temno

Anotace: Pravda není pěkná, ale o to více je pravdivá.

Kde je ten svět spanilý
Co ti staří dřív slíbili
Nevědí nic co říct nám chtěj
Pravda je zlá však má svůj děj

Lež je snazší než pravdu říct
Tvé soukromí ti zůstane
Je snadné se v někom plíst
Když to zlé pak nastane

Ti kdo jsou pravdu řeční
Tě podrží a pomohou
Ostatní jsou za to vděční
Když do zad tě hned nebodnou
Autor Baron Rimbat, 01.11.2014
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí