SMYSL ŽIVOTA

SMYSL ŽIVOTA

Anotace: ty potopy jsem tak nemyslel...héééé!

Nevydržím múzo bez přítomnosti tvé
a však v přítomnosti
pláču ti na rameni

Smutním nad křehkosti
bludného kruhu

kdy chaosem posedlou hádanku
nelze vyluštit

Jsi má pouť životem
má dáma poznání
v průzračném bodu osamění

Odemknouti nelze mrtvý bod
byť...

...do cíle zbývá jeden schod
na kterém však uklouzneš

...a proto

náklonnost odchýlíš
ke tvorbě lyrické
přílivem boříš
svou odolnou hráz
.
.
následně stanou se
potopy biblické
jen mluvený přednes

vykoupí

nás
Autor Párek Bdělý, 01.11.2014
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Manni3, AndreaM, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí