Dojmy

Dojmy

Anotace: Pro Mišunku a zbytek teamu DiP za všechna ta nejúžasnější představení!

Bylo to jasné...

Že znovu přijdu...
Že prostě přijdu,

jako vždy.

 

Tanec je láska.

A žije ve mně...

A celý svět už

to o mně ví.

 

Já musím přijít,

znovu vás vidět...

A hlavně Tebe...

A opět všechno probudit.

 

Cítit a chápat

a vědět...

Znát sebe.

Jinak bych nemohla nikdy žít.

 

Děkuji.
Za cit, čas,

za poznání...

Za chvíli hezkou.

 

Děkuji.

To už mi nevezmou

a žít tím dál zabrání

mi jen velmi těžko. 

Autor genca, 02.11.2014
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, Lioness, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí