Momentka okolo poledního

Momentka okolo poledního

Anotace: ...

Pod zvrásněných horizontem,
obchodník s deštěm
seznamuje kolemjdoucí
se jedinečným skontem.

Nad vrcholky hor slunce závojovalo...

A byl to okamžik k jehož koupi
by všechny poklady světa byly málo...

Prozřete konečně! Nebuďte skoupí!
Autor kudlankaW, 05.11.2014
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, A42, Malá mořská víla, střelkyně1, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou prostě okamžiky, co nejsou na prodej.

06.11.2014 20:51:10 | A42

děkuji drahoušku

06.11.2014 20:53:12 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí