Profesní derniéra

Profesní derniéra

Anotace: ...

Má profesní kariéra
v oblasti dluhopisů vlády
potištěných papírů,
končí teď a tady!

Už mám dost virtuální měny!
Série jedniček a nul!


Chci chodit v parku
jímat ženské vnady,
nastal čas odejít
-jsem toho FULL!


Máte mě mít ŽENY!

Což mohu mít vnadnou tetu,
když jsem princem z Nemanic,
naprosto bez BUDGET(U)?

Býval jsem údajně poradce
a přitom výplatu v obálce,
viděl jsem naposled
před dvaceti lety
v továrně za ostnatým drátem...

Mnohé je dnes virtuální,
měna, bankovky,
láska, "bokovky"
sdílení pocitů, sex...

Nejspíš jsem radil dobře,
z některých
učinil větší bohatce,
z ostatních finančně gramotné.

Má profesní kariéra,
je vskutku v závěru,
klienti jsou spokojeni,
sám, mám kapsy děravé,
však bohatství nehmotné!

Blíží se nezadržitelně derniéra,
snad nestojí to za zmínku,
není potřebná ani věta rozvitá...

Mou budoucí profesí

(ani trochu mě to neděsí)

bude nejspíše CHARITA!

Konečně vím kým jsem
a že zrovna procitám...
Autor kudlankaW, 06.11.2014
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: A42, Malá mořská víla, Joe Vai, Amonasr, AndreaM, Lioness, jitoush, Jort, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...To Ti přeji převelice....ať se Ti daří.....Ji.

07.11.2014 11:51:52 | jitoush

Děkuji drahoušku :)

07.11.2014 14:03:36 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí