Kocovina

Kocovina

Anotace: ..

Od včerejší noci
není mi pomoci
a moje prosby
k Ježíši a dalším šmejdům
jsou marné,
jako volání opilých stejdů
pod balkonem.

Ráno zbytkáč ze mne mluví,
jako by moje hlava nesla tuny.
Nepočítal jsem s tím,
že ta vodka semnou bude ještě ráno
a že na střepech
včerejšího večera budu mít ustláno.

Odejdi kocovino!
Nech už mě být!
Klidně ti slíbím že už nebudu pít!
Nikdy!

Žaludek rozžhavený na uhel,
mohl bych vyzrvacet jej na povel.
Další hnusná neděle v mlžném oparu,
snad si na tento den
příště vzpomenu.
Autor lukassnajdr, 09.11.2014
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo Vodka je mocný čaroděj :D :D

12.11.2014 21:34:55 | Poetik

tak tak

13.11.2014 22:56:12 | lukassnajdr

Výstižné :-D

09.11.2014 20:44:05 | Amonasr

Děkuji,příště až zase budu chtít pít vodku ,přečtu si tohle :-D

10.11.2014 14:36:15 | lukassnajdr

;-)

10.11.2014 18:22:12 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí