Čestné slovo čertovo

Čestné slovo čertovo

Anotace: Znechucení povrchností doby...?

Noc čertí se. Já chci spát,
však pach kopyt mě dusí.
Co na plat, 
posílám ti na drát
mé telegrafické kusy
kusy mého rozervaného těla
(tak nějak, jsi to holka chtěla)

 

 

Mě stále však něco pálí
tam někde na jazyku
v jícné dáli
snad hořký plivanec rýmu?
Snad ještě dnes
vyplivnu ho do papíru
dokud jsi ještě na drátě
dokud mě shledáváš kouzelným.

 

 

Pomíjivost ženských tuh
po chlapech jako jsem já
mě nutí přejít na výbuch
všech dosud srovnaných emocí

 

Erotická exprese a imprese
jsou to co je teď v módě
snad Bůh, či Čas zas přinese
"galantnost" v lidském rodě

 

 

Optický telegraf, o. t.,
se zdá být nějak ztichlý
neřeknu ti už o dívce, o té,
co bydlí v Praze - Michli

co posílám jí tele-básně

ona posílá mi "ach, jsou krásné"

neřeknu ti ani slovo
přísahám,
čestné čertovo!

 

Autor JoeBLACK, 13.11.2014
Přečteno 465x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, Amonasr, Jort, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo po certovsku graduje ma to stavu ;-)a cestne slovo certovo je svate :-Dted uz v pekle urcite mrzne

15.11.2014 11:58:06 | xoxoxo

Je to prostě paráda!!! ST jasná volba.

13.11.2014 20:00:28 | danaska

Tak to děkuji :)

13.11.2014 20:02:12 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí