zadosťučinenie

zadosťučinenie

Anotace: ...

 

 

ešte chvíľu
budem bežať
za svoje zbabrané dni
zbabraný mesiac
skurvený rok
budem sa potiť
do špiku kosti

poslednej kvapky krvi
meniť bolesť
na svaly
a presviedčať samú seba
že žiadna ani neexistuje

 

každý večer

že to pomáha
že vždy keď sa zobudím
po nočných morách
rozdrbaná na kusy
je lepšie
je to inak
a za chvíľu mi donesieš
kávu
a pocit domova
.
.

 


ešte chvíľu
nechajte ma
utekať

 

 

Autor maliska, 13.11.2014
Přečteno 383x
Tipy 16
Poslední tipující: Quetzal, Isquieasuus, Eru Alonnar, Pamína, Jort, nebech, bogen, Frr, AndreaM, Luky-33, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí