Ranní pošta

Ranní pošta

Anotace: ..


   Utekli jsme svým citům

   schovali se do úkrytů

   bezprizorní a bez cílů

   cvoci bohům na míru,

 

   co kamením zasypou  

   vchody do svých síní

   i místa bolavá na duši,

   ať je smutek neruší.

 

   Klamou ti, co neslyší

   tajemný zvuk zátiší,

   černé skvrny, co mučí

   jen tak nesmažeš,

   i když sejdou z očí

 

   a přesto to zkusíš -

   na chvíli zastavit svět

   a pak poštou ranní

   čekat zázrak na dodání.



Autor Daniela, 29.11.2014
Přečteno 608x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Jozef Bojanovský, Holis, zelená víla, enigman, tato22, knihomolka, MARKO, Petbab, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svět se nezastaví, to je my a neskutečně rádi... :-)

02.12.2014 03:11:58 | zelená víla

ranní pošta?...to existuje?...tady se zastaví nejdřív odpoledne...

01.12.2014 15:35:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí