Neházet flintu do žita

Neházet flintu do žita

Život je pouhý sen, pouhý přelud složen z prachu, tak to je milý brachu.
Smířit se s tím je pro mnohé těžké, asi každý by chtěl žít věčně.

Bez umírání a dokonce bez nemocí, v tom může víra pomoci, ta dá jistě sílu.
Někdy člověka splíny dusí, Svět se často více hnusí, ale žít se dále musí.

A nebo nemusí, každý může rozhodnou si sám, nevím proč na životě tak dbám.
Ale ano, vím to dobře, žít se prostě musí, je to Dar, a dar se nevyhazuje.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 14.12.2014
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: WIRUS, Amonasr, Loveless, adaj, Madanik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je krásný dar, špatně s ním však nakládáme.
Cítíme tu samozřejmost, že ho vlastně všichni máme.

14.12.2014 19:19:01 | adaj

žít věčně.. to by byla časem nuda.. to není mým přáním.. :) vnímám život, jako nevyžádaný dar.. a takového, se za jistých okolností můžeš zříct..

14.12.2014 19:03:42 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí