Já se vám odevzdávám

Já se vám odevzdávám

Anotace: ...věnuji ženám

Tak brzy se u popelnic
odpad bez výčitek vrší,
lidé nosí krmi do lednic,
než aby sytili svou duši.

Pálí mě od rána modré oči,
škvaří se v ohně jazycích,
hlavu mám jak na veletoči,
raději byl bych v ulicích.

Nemám ani vánoční náladu,
sním o slastné možností,
jít ke krásce, tiše zezadu,
až se klid v domě rozhostí.

Praská mi ustavičně v uchu,
tělo mě zmáhá bez milosti,
víc a víc upadám na duchu,
podléhám snadno zlé lítosti.

A přitom za okny v ulicích,
velice štědře bůh obdařil,
dívky, půvabné jsou i chic,
nadto svítí slunce předjaří!

Alespoň teď,nemyslím na stáří,
v nemoci, si mladý nepřipadám,
ještě nemám vrásky ve tváři,
mám naději na kyprou madam?

Mohu tedy nadále doufat?

„Já se vám cele odevzdávám!“
Autor kudlankaW, 20.12.2014
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Jort, adaj, MARKO, knihomolka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drahý Marty, musím tě pochválit. Opravdu překrásně a poctivě protrpíváš tu rýmečku...jako pravý a dokonalý muž.
Přeji ti krásné uzdravování a svůdnou pečovatelku.

20.12.2014 18:32:22 | MARKO

Dekuji za prani krasne pecovatelky:D

20.12.2014 18:44:17 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí