Mainstream pop

Mainstream pop

Anotace: Bezrozměrný verš o hudební scéně.

 

 

 

V lesku reflektorů

za skandování sboru

v bouřlivém potlesku

házím třikrát šestku

a jdu z kola ven

 

unaven

 

 

co víc chtít v Česku...

 

vyšlapal jsem stezku

- to mi stačí

 

teď ať po ní radši

kráčí

větší hráči

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 29.12.2014
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, MARKO, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí