Víno a lidé

Víno a lidé

Anotace: -----

Čekají nás velké věci
velké chvíle
při dvou deci
v kavárně „NANEBEVZETÍ“

Koštujem zatím
kdejaké jednoroční
Občas si střihnem
slámou vystlaný
pozdní sběr
Hledáme ve víně pravdu
a pokušení

Zpropadená mysl !
Prostopášná děvčata tancují u tyče
„I pij Bušku, nic se nezarmuť “
ať piješ Vilhartice, nebo Vermut !
Král Karel a jeho páže....
hřebíček, pelyněk do vína káže....

a mysl již začíná tupět...
Autor v.hercik, 11.01.2015
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí